Původní úvod

10.04.2013 20:35

 

Zdar a sílu, všem vesmírným pilotům, náhodným čtenářům a unaveným počítačovým maniakům. Jak jsem slíbil, tak dělám. Poněvadž se mi trochu uvolnily pracovní povinnosti co se týká povídek, rozjíždím již rok a půl naplánovaný druhý díl. Neočekávejte, že budu dávat kapitolu denně, ale spíš tak jednu týdně a možná i jednu dvě za měsíc. Nehodlám udělat tu samou chybu, co minule, kdy jsem psal pětsetislovné kapitoly a bylo jich prostě moc. Řekněme, že některé věci bude třeba natáhnout.

 

Účel: Tento článek není žádným informátorem o novinkách od Bigpointu. Je to pouze pokus jednoho fanouška to tu trochu oživit a zpříjemnit. Rozhodně tento článek neslouží k osobnímu obohacování. Nikdo po vás nebude chtít žádné sms. Vše zdarma.

Plagiátorství: Veškerá práva na tento článek mám pouze já. (Tedy, co se příběhu a knihy týče). Jakékoliv napodobování ať už s jinou dějovou linií je přísně zakázáno a nerad bych to řešil s administrátory fóra. Veškerá práva na Darkorbit jakožto námět a hru má pouze a jenom Bigpoint. Rozhodně toto téma neslouží k výsměchu a poukazování na nedostatky této hry.

Překlad: Překlad na jiná fóra je povolen pouze s mou osobní konzultací. Nevěřím, že by to někoho napadlo, ale pro jistotu to radši píšu.

Pravopis: Předem bych se chtěl omluvit na případné nedostatky ohledně češtiny. I vám je určitě známo, že nejsem žádný profesionál a sem tam se to občas nepodaří. Rozhodně se budu snažit snížit obsah jakýchkoliv vulgarit v přímé řeči. Jistě je vám známo, že se to občas bez vulgarit neobejde. Nikdo není superslušňák. Přesto si budu všímat sprostých slov a budu je nahrazovat oklikami.

Duplicitní témata a pokusy o napodobování: V poslední době se množí případy, kdy jiní hráči zkoušeli taky něco o DOčku napsat. Upozorňuji vás, pokud to nepůjde číst nezbude mi, než se domluvit s adminy a dohodnout se na potřebných opatřeních. Samozřejmě nikdo nemá nic proti tomu, když někdo napíše nějakou tu povídku nebo příběh, ale aby se tu objevovaly pokusy, kdy někdo napíše dva odstavce a bude si myslet jakej je spisovatel a ještě si k tomu napíše jak se na to vztahují autorská práva tak pozor. To teda ne! 

Komentáře:Komentáře jsou doslova svobodné. Musí však souhlasit s pravidly fóra. Nikdo vám hlavu neukroutí pokud napíšete, že se vám děj nelíbí nebo naopak. Hold je to vlastně diskuse a diskuse kde přispívá jeden pak nemají cenu. 

Jedná se o druhý díl, který volně (spíš vůbec) navazuje na první díl, který je zde: https://cs.board.bigpoint.com/darkorbit/showthread.php?t=118297"

Pokud se ještě něco najde rozhodně to doplním. Přeji příjemnou zábavu. 

 

(A ano, většina pravidel překopírována z minulého dílu, odkaz je výše)

Děj: Výzkumnice v terénu Arwen Tell z firmy EIC hledá informace o ztracené firmě Jupiter Suplies Factory a její dceřiné společnosti Jupiter Military Industries. Jaká byla hierarchie? Jak byla firma financována a proč v jednu chvíli byla schopna bojovat proti všem třem cizím firmám najednou? A hlavně otázka nejdůležitější, jaký byl její konec?