Původní úvod

10.04.2013 17:15

 

Nazdar. Jmenuji se Frolda a kdysi jsem psal povídky o Darkorbitu. Kdysi jsem měl jistý nápad napsat článek o velikosti knihy, s jediným příběhem. Nedávno jsem konečně vymyslel potřebné dějové linie a hlavní postavy, takže se do toho můžu opět pustit. Mám ovšem několik informací, které byste si měli přečíst a vyvarovat se tak zbytečných dotazů.

 

Účel: Tento článek není žádným informátorem o novinkách od Bigpointu. Je to pouze pokus jednoho fanouška to tu trochu oživit a zpříjemnit. Rozhodně tento článek neslouží k osobnímu obohacování. Nikdo po vás nebude chtít žádné sms. Vše zdarma.

 

Plagiátorství: Veškerá práva na tento článek mám pouze já. (Tedy, co se příběhu a knihy týče). Jakékoliv napodobování ať už s jinou dějovou linií je přísně zakázáno a nerad bych to řešil s administrátory fóra. Veškerá práva na Darkorbit jakožto námět a hru má pouze a jenom Bigpoint. Rozhodně toto téma neslouží k výsměchu a poukazování na nedostatky této hry.

 

Překlad: Překlad na jiná fóra je povolen pouze s mou osobní konzultací. Nevěřím, že by to někoho napadlo, ale pro jistotu to radši píšu.

 

Pravopis: Předem bych se chtěl omluvit na případné nedostatky ohledně češtiny. I vám je určitě známo, že nejsem žádný profesionál a sem tam se to občas nepodaří. Rozhodně se budu snažit snížit obsah jakýchkoliv vulgarit v přímé řeči. Jistě je vám známo, že se to občas bez vulgarit neobejde. Nikdo není superslušňák. Přesto si budu všímat sprostých slov a budu je nahrazovat oklikami.

 

Duplicitní témata a pokusy o napodobování: V poslední době se množí případy, kdy jiní hráči zkoušeli taky něco o DOčku napsat. Upozorňuji vás, pokud to nepůjde číst nezbude mi, než se domluvit s adminy a dohodnout se na potřebných opatřeních. Samozřejmě nikdo nemá nic proti tomu, když někdo napíše nějakou tu povídku nebo příběh, ale aby se tu objevovaly pokusy, kdy někdo napíše dva odstavce a bude si myslet jakej je spisovatel a ještě si k tomu napíše jak se na to vztahují autorská práva tak pozor. To teda ne!

Komentáře:Komentáře jsou doslova svobodné. Musí však souhlasit s pravidly fóra. Nikdo vám hlavu neukroutí pokud napíšete, že se vám děj nelíbí nebo naopak. Hold je to vlastně diskuse a diskuse kde přispívá jeden pak nemají cenu.

 

Pokud se ještě něco najde rozhodně to doplním. Přeji příjemnou zábavu.

 

Děj: Válka je na spadnutí. Eic se pomalu hroutí a ostatní firmy si postupně přebírají bývalé kolonie Země. Přesto se najdou ti, kteří nejsou ochotni připustit si porážku a i tak vzdorují početní přesile. Mezi nimi je i Kent Maxwell zvaný ,,Bajonet", který se ještě nevzdal. Zatím...